Uppdelning av en militäruniform

Armén har sin egen klädkod för att skilja dem från civila. Militärklädsel är en av de kläder som används dagligen eller vid vissa uppdrag. Den består av byxor, jackor, byxor, ryggsäckar, etc. För att gå vidare, låt oss tillsammans titta på sammansättningen av en militär klädsel för vissa klädesplagg.

Militär keps eller basker och olika typer av huvudbonader

militärkläder i en butik

För det första, låt oss tala om militära huvudbonader. Militär basker är en av komponenterna i militär standarddräkt. Dess färg beror på soldatens regemente.

militär keps används mer av soldater på uppdrag, eftersom denna typ av huvudbonad är mer praktisk i fält. Vissa armékårer använder den dock även till vardags.

Vid sidan av detta kan soldaterna också använda Touaregs, chèche på sina militärkläder. De är mycket användbara för vissa uppdrag.

Dräktens uppdelning

collection de treillis militaire

Indelningen av militärkläder varierar beroende på vilken typ av klädsel det rör sig om.
F2-uniformen är den klassiska fatigues. Den består av byxor och en F2-jacka i CCE-standard eller centraleuropeiskt kamouflage. Det kommer att kompletteras med ett bälte och ett par rangers. Det är också möjligt att använda en militär fleece parka under utomhusuppdrag eller en taktisk militär väst.

FELIN eller Fantassin à Équipements et Liaisons intégrées typ outfit används av infanterienheter, fallskärmskommandos, främlingslegionen etc.
Den grundläggande sammansättningen av denna militära utrustning är ett par byxor och en F4 commando jacket. Den är tillverkad av 5.0 ripstop-tyg och har även kilar på armbågar och knän. Tillbehören som används till dessa dräkter varierar beroende på vilka enheter som bär dem.

Guerilladräkten är också en del av den franska militära dräkten. Den består av en gerillakavaj och gerillafatigues. Den är också en stridsutrustning.

Utöver kläderna kan vissa tillbehör, t.ex. ryggsäckar, komplettera den militära utrustningen.

I nästa artikel förklaras vad är en militär köl?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *