Topp 5 bästa militära taktiska bälten

I militär utrustning är det taktiska bältet ett av de minst anmärkningsvärda. Det anses vara ett banalt, vanligt och ordinärt tillbehör. Ändå intar det en mycket viktig plats i en soldats utrustning. Och många människor är omedvetna om deras verkliga roll och betydelse. De kan till och med påverka prestation och effektivitet.

Tvärtemot vad många tror kan militärbältet också användas i andra aktiviteter än brottsbekämpning. Till exempel vandring, bergsklättring, paintball och för äventyr av alla slag. Så,vad är ett militärbälte ? Vilka är dess roller ? Om du är intresserad har vi koll på det med våra fem bästa militära taktiska bälten på militäröverskott.

Vad är ett taktiskt bälte ?

 militärbälte

Källa: pexels-alotrobo

Det militära taktiska bältet är ett bälte som är särskilt utformat för militär personal och civila som utövar extremsport. För det första skiljer sig det från standardbälten genom sina egenskaper. Det är nämligen mer motståndskraftigt, mer flexibelt och mer robust. För det andra uppfyller det den primära funktionen hos ett bälte, nämligen att dra åt midjan. Det är också motståndskraftigt mot korrosion och oxidation. På senare år har militära taktiska bälten kommit i flera olika modeller, beroende på användning, material och utrustning. Med detta sagt finns det två huvudsakliga typer av militära bälten :

  • Enkla militära bälten : dessa är perfekta för idrottsmän, eftersom de är flexibla och mycket motståndskraftiga även under extrema förhållanden. De är dock i de flesta fall endast utrustade med remmar och spännen. De kan också vara kompatibla med M.O.L.L.E system.
  • Militära taktiska bälten : dessa är mer avsedda för brottsbekämpning, eftersom de har många fackfickor för att bära utrustning och vapen. Naturligtvis
    har de också samma fördelar som enkla militära bälten.

Vilka är rollerna för ett militärt taktiskt bälte ?

Se våra kollektioner av militära bälten

Se våra samlingar av militärbälten på militäröverskott

Det är uppenbart, deras huvudsakliga roller är att bära utrustning och vapen, samtidigt som de erbjuder optimal komfort, praktiska egenskaper och manövrerbarhet för bäraren. De kan till exempel
bära halvautomatiska pistoler, radioapparater, magasin, knivar, telefoner, teleskopiska batonger, vattenflaskor och mycket mer.

För enkla militärbälten, om de är kompatibla med M.O.L.L.E-systemet, krävs andra tillbehör (påse, magasinhållare etc.), som också är kompatibla, för att fästa utrustningen. Militära taktiska bälten har å andra sidan redan fack för utrustning. Vissa är dessutom justerbara, anpassningsbara, anpassningsbara och har ett justerbart fästsystem. Som ett
resultat kan du välja vilken utrustning du vill bära.

Topp 5 bästa militära taktiska bälten

För att hjälpa dig att välja de bästa militära bältena erbjuder vi topp 5 på vår webbplats för militärt överskott.

Vega hölsterbälte högerhänt 2ET20

Ceinture Holster Vega Droitier 2ET20

Om du är intresserad ber vi dig att besöka vår sida för militära överskott

Det här är ett militärt taktiskt bälte från Vega Holster som är avsett för brottsbekämpare och insatsledare som är högerhänta. Det finns dock även i en vänsterhänt version. Det är mycket robust, förstärkt med resår och kan användas som ett diskret bär. Höjden på bältet är 10,5 cm, vilket gör det ännu tuffare, men också bekvämare. Det har fickor för ficklampa, radio, försvarsspray, P.A, handfängsel och armband.

Vänsterhölster Bälte 2ET01

Bälte med vänsterhölster 2ET01

Om du är intresserad uppmanar vi dig att besöka vår sida med militära överskott

Det här bältet är lämpligt för alla typer av människor, oavsett om det gäller brottsbekämpning, säkerhetspersonal eller privata livvakter. Därför kan detta bälte bäras i en kostym, eftersom det är svart i färg, diskret i typ och 10,5 cm högt. Det har också fickor med fack för tillbehör. Det kan bära en 50 eller 75 ml aerosol, handbojor, en radio, en PA-laddare och ett armband. Den har också ett hölster som är kompatibelt med Sig-pro 2022 eller Glock 17. Dess retentionsnivå är typ 1. Slutligen har den ett säkerhetsklämma, så oavsiktliga öppningar är inte ett problem.

Tactical Soft Belt 50 mm 2V33 Green

Mjukt taktiskt bälte 50 mm 2V33 grönt

Om du är intresserad, inbjuder vi dig att besöka vår sida om militära överskott

Det här är ett unikt bälte som definieras av en dubbel rem och är olivgrönt till färgen. Det är lämpligt för både amatörer och proffs och kompatibelt med vissa byxor. Det har ett 2-punkts metallspänne, vilket gör det starkt och robust. Den är 45 mm bred och finns i flera storlekar.Den har ett M.O.L.L.E-system som är kompatibelt med all utrustning.

Soft Military Tactical Belt 2V30 Green

Soft Military Tactical Belt 2V30 Green

Om du är intresserad, inbjuder vi dig att besöka vår sida med militära överskott

Detta taktiska bälte är utformat speciellt för militär personal och topproffs. Materialet är nylon och har flera M.O.L.L.E-slingor där utrustning kan placeras. Som ett resultat
är det mycket motståndskraftigt mot stötar och väder och kan bäras även under extrema förhållanden. Dess speciella funktion är ett 3-punkts anti-pull-out spänne. Slutligen är det mycket bekvämt och har en avtagbar axelrem.

80 mm svart taktiskt komfortbälte

80 mm comfort tactical belt black

Om du är intresserad ber vi dig att besöka vår sida med militära överskott

Det taktiska bältet är en specialutrustning som är utformad i vattentätt 1000 denier CORDURA-tyg.
Som ett resultat är det mycket mjukt, bekvämt samtidigt som det är tufft och vattentätt. Detta tack vare den stoppning som löper längs hela bältet. Det ger optimal rörelsefrihet och begränsar inte andningen på något sätt. Det har en kardborreknäppning på utsidan. Den inre sidan är kompatibel med underbältet och interventionsbältet. Den kan även rymma 3 x 50 mm bälten. Den är ganska stor och mäter 80 mm bred.

Nästa text kommer att berätta om Topp 5 bästa militära lampor

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *