Vega Holster 8K82 Rigid Loop olivgrön för bälte/bälten

248.00kr

Varumärke: VEGA HOLSTER
Vi introducerar Passant Rigide Vega Holster, en solid, pålitlig och mångsidig utrustning som kan anpassas till alla tillbehör du behöver för dina uppdrag.

Välj din storlek och färg på betalningssidan

Passant Rigide Vega Holster 8K82 olivgrön för bälte/bälten, en solid, pålitlig och mångsidig utrustning, anpassningsbar till alla tillbehör som är användbara för dina uppdrag

Mycket tålig utrustning, perfekt för alla typer av användning

Det italienska varumärket VEGA HOLSTER strävar alltid efter att tillverka pålitlig och robust utrustning som är utformad för att uppfylla alla användares behov. Och Vega Holster Rigid Accessory är ett av dem, eftersom det är tillverkat av polymer, ett material som är helt motståndskraftigt mot alla typer av yttre störningar. Som stötar, väder, brand och nötning. Som ett resultat kan du använda den till extrem effekt för särskilt tuffa uppdrag.

Vega Holster Rigid Accessory för förbättrad prestanda

Den här produkten från VEGA HOLSTER är verkligen mycket praktisk eftersom den har ett antal kvaliteter när det gäller hur den fungerar. För det första har den ett fäste för 60 mm bälten och centurioner. För det andra är den pålitlig, eftersom utrustningen som fästs på utsidan hålls på plats med skruvar. Slutligen kan du vrida din utrustning som du vill tack vare de små hålen. Din prestanda kommer då att bli mer än förbättrad under ditt uppdrag.

Funktioner:

  • Snabbkoppling för VEGA HOSTER®-hölster eller hårt tillbehör (med 2 eller 3 skruvfästen)

  • Bältesfäste (60 mm)

Vega Holster 8K82 Rigid Loop olivgrön för bälte/bälten
Vega Holster 8K82 Rigid Loop olivgrön för bälte/bälten

248.00kr

248.00kr