Magasinhållare M4 Molle Bungy 8BL svart M4/AR15

408.00kr

Varumärke: VEGA HOLSTER
VEGA-HOLSTER erbjuder ett brett utbud av produkter för att stödja trupper, inklusive M4 Soft Magazine Carrier.

Välj din storlek och färg på betalningssidan

Magasinhållare M4 Molle Bungy 8BL svart M4/AR15
Magasinhållare M4 Molle Bungy 8BL svart M4/AR15

Under ett uppdrag är det viktigt för soldaterna att se till att de har rätt utrustning till hands för att lyckas med de uppdrag de tilldelats. För att hjälpa trupper lägger VEGA-HOLSTER fram ett brett utbud av produkter som är utformade för detta ändamål, inklusive M4 Molle Magazine Carrier. Den är lätt, praktisk och kommer att tjäna soldaterna väl i fält, oavsett operationsområde.

En molle M4 laddningshållare, robust för militära aktiviteter

Under en operation måste soldater ofta utföra sina olika aktiviteter under extrema förhållanden och molle M4 laddningshållare är det perfekta tillbehöret för detta. Det är skapat i syfte att hjälpa dem att säkert transportera vapenomladdningar. Denna militära utrustning är tillverkad av professionell termoformad injicerad polymer, ett material som är känt för sin robusthet, vilket säkerställer att det är ett slitstarkt verktyg som också kommer att vara en oumbärlig allierad för användaren på fältet.

Du kan också behöva en dubbel M4 magasinhållare för att få med dig ännu mer ammunition under dina taktiska träningspass.

Transportera dina omladdningar i ett praktiskt och ergonomiskt tillbehör

Den här produkten från varumärket VEGA-HOLSTER är pålitlig och kommer därför att utföra sitt avsedda uppdrag utan problem. Dessutom är den kompatibel med alla gevärsenheter av denna modell och vapen av AR15-typ. Detta möjliggörs av en elastisk klämma. M4 molle magasinhållare har också ett bälte/bältesfäste (60 mm) och en M.O.L.L.E. slinga, vilket gör att soldater enkelt kan integrera den i sina olika stridsdräkter.

VEGA-HOLSTER presenterar högkvalitativ militär utrustning

Det italienska varumärket belyser denna produkt som kommer att vara mycket användbar för kombattanter på uppdrag. De senare kommer att kunna räkna med dess kvalitet, som nu inte behöver någon introduktion. Faktum är att varumärket bakom plagget är känt för att tillverka och distribuera pålitliga tillbehör vars effektivitet har testats och godkänts av trupper. Faktum är att många specialenheter i Europa sätter sin tillit till denna distributör, vars mål är att ” tillfredsställa användaren och stödja honom i hans dagliga uppdrag .

Funktioner:

  • Compatible with all magazines for M4 / AR 15

  • MOLLE attachment and loop provided for 60 mm belts

  • Kapacitet att förvara ett magasin

  • Färg  Svart

Magasinhållare M4 Molle Bungy 8BL svart M4/AR15
Magasinhållare M4 Molle Bungy 8BL svart M4/AR15

408.00kr

408.00kr